Sound-designer


Studio-Mic-psd75958Niet alleen op zoek naar mijn stem… 

Spelen met geluid! Net zo lang tot dat alle geluidsfragmenten  perfect in elkaar passen! Ik ben zeer bedreven met diverse Digital Audio Workstations waar Protools misschien wel de bekendste van is. Maar da’s niet alles… Als Sound-designer sleutel ik net zo lang totdat je helemaal tevreden bent over het eindresultaat. Je wordt compleet ontzorgd. Van idee tot eindproduct! 

Promoot je bedrijf met een pakkende radiocommercial, als je wilt met een gezongen audiologo!

Hiervoor werk ik samen met creatieve componisten, professionele backing-vocals en alle voice-over talenten van Nederland.

Laat uw radiocommercial met een gerust hart aan mij over. U weet dan zeker dat uw radio reclamespot zal opvallen. En niet onbelangrijk, mijn tarieven zijn concurrerend.

In de afgelopen 30 jaar heb ik al heel veel bedrijven geholpen met een succesvolle radiocampagne! Het begint met een creatief idee. Dat idee werk ik uit in de studio met als hart een aantal high-end microfonen.

Ik produceer niet alleen gesproken reclamespots maar ook gezongen Audiologo’s en jingles. Daarmee heb je een zeer herkenbaar geluid! Audiologo’s zijn muzikale visitekaartje en dat moet er net als drukwerk keurig uitzien. Dat geluid kun je met een gerust overlaten aan mij.

Als leverancier van voice response meldteksten hebben al heel veel nationale en internationale bedrijven gebruik gemaakt van mijn kennis op dat gebied.

Adverteren op de radio maar nog geen idee welke kant je op wilt? Ik help je graag verder!